Modele de hranitori pentru iepuri

Hranitor zincat cu CAPAC si un singur compartiment, pentru iepuri. Pentru detalii si comenzi contactati-ne. 0786609125…. … Dacă ați găsit vrédată urme de ros în cușca animăluțului dumneavoastră urecheat, ar putea fi un semn că micuțul se plictisește sau se simte stresat de timpul petrecut închis. În General, e bine să vă scoateți iepurele afară DIN cușcă în mod regulat, pentru a-i permite să își mai consomment DIN Energie. Se recomandă să îl lăsați să umble Liber, Dar supravegheat, cel puțin o oră sau Două zilnic. Totuși, e bine să aveți grijă și de cușca iepurelui și să îi transformați căsuța Într-un Loc Cât mai primitor și interesant. Pentru a Combate plictiseala, îi puteți echipa cușca cu accesorii utile și distrayant de la zooplus. Hranitoare PT iepurasi! Simple, duble si triple, sunt calculer PT. CEI tineri si CEI Maturi!!! Modelele cu 4 si 5 sectii… Covoraș pentru cuștile rozătoarelor: pentru joacă sau ghemuit, parfait ca bază sau ca substitut au de așternut pentru animale alergice sau după operații. Este DIN tabla zincata 0.4 mm cel MIC 6 Ron (l10cm, i18cm, interior13cm) cel mare10ron (l20cm, i18cm, interior13cm) execut orice…

TUNEL rezistent pentru joacă din lemn naturel; Element de bază pentru orice cușcă. hranitoare si tot ce ITI doresti gasesti la Firma bobiltec DIN Loc TIGAU Jud Bistrita Nasaud cu Nr. de telefon Nr. 0744791239, daca doresti pot sa iti mai DAU si alte adrese cu animale cu CIP, eu am Tlf. 0753558577. cu respect Szabo unde gasesc sa Cumpar si eu 50 de bucati, Dar vreau calitate??? AM construit si eu, cateva hranitoare de iepurii, dar nu sunt ASA perfecte ca ALE Tale O sticlă pentru apă, rezistentă și ușor de curățat. Sont duză care nu curge, agățătoare și indicateur nivel apă. Poate fi spălată cu mașina de spălat vase. Toaletă DIN Plastic pentru colț de la Trixie, pentru porcușori de guineea, iepuri MICI și pitici, Cu renforcer joasă, incluent suport și sârmă, curățare ușoară.

Culoarea nu este la alegere! Hranitor zincat pentru iepuri cu doua compartimente si cu CAPAC: pret 33, 00 Lei Hranitor zincat pentru iepuri cu doua… AM niste tabla de sup prin curte… Maine ma APUC de treaba…. Bol Ceramic drăguț, disponibil în diferite MODELE-pentru animale MICI Igienic și ușor de curățat! Suportul Practic pentru fructe și Legume, DIN Metal Cromat poate fi agățat de cușcă.

Овај унос је објављен под Некатегоризовано. Забележите сталну везу.